In de meeste bedrijven speelt automatisering een steeds centralere rol. Dat is niet verwonderlijk, want er valt door slimme toepassing van technieken veel winst te behalen. Denk aan het reduceren van handmatige routinewerkzaamheden, maar ook aan een veelheid van gestructureerde informatie, waaruit u veel inzicht kunt halen.

Helaas valt het voor de gemiddelde ondernemer niet mee om de razendsnelle ontwikkeling van de techniek te volgen en daar het maximale uit te halen. In veel bedrijven blijven dan ook mogelijkheden onbenut en dat is jammer. Vaak is zonder grote investeringen te hoeven doen al veel winst te behalen.

Met onze kennis en ervaring halen we die winst graag voor u naar boven. Samen kijken we naar de processen zoals ze nu lopen, wat de wensen van uw klanten en medewerkers zijn. Dat leidt vaak tot een lijst met punten die u eenvoudig en snel kunt toepassen, waarmee de eerste winst al snel binnen is. Uiteraard helpen we indien gewenst bij de realisatie en het trainen van uw medewerkers.

Software selectie

Het is gezien de snelle ontwikkelingen goed om eens in de 5-7 jaar te bekijken of u nog wel met de juiste software werkt. Het juiste gereedschap kan u immers veel opleveren. Wij leveren u graag de deskundigheid om een goede, afgewogen keuze te maken. Sommige softwarepakketten kunnen wij ook zelf voor u inrichten, bij anderen maken we gebruik van partners en voeren wij de regie. Zo blijven we van A tot Z verantwoordelijk van keuze tot realisatie en nazorg. Van IT advies tot oplossing!

Veel software is tegenwoordig online beschikbaar. Hierdoor is geen grote investering in servers en licenties meer nodig. Uw gegevens zijn vaak ook beter beveiligd dan op uw eigen systemen en u kunt ook makkelijk doorwerken als u niet op de zaak bent. Het wordt ook mogelijk om werkzaamheden uit te besteden, zoals bijvoorbeeld uw administratie.

Wij informeren u graag gratis en vrijblijvend over de mogelijkheden van IT advies voor uw bedrijf.