Administratie MKB

Is uw administratie een middel dat u helpt om uw klanten beter te bedienen en uw bedrijfsvoering te verbeteren? Voor veel ondernemers is het slechts een kostenpost en dat is een gemiste kans, vinden wij.

Uw ambities als basis

U als ondernemer heeft ambities en die willen wij kennen. We willen begrijpen wat uw klanten van u vragen. Dit vormt de basis voor onze dienstverlening. Samen bepalen we aan welke informatie u behoefte heeft om te zien of u op koers ligt om uw ambities te realiseren en hoe goed u scoort op de essentiële zaken die uw klanten van uw vragen. Vervolgens zorgen we dat u hier altijd actueel inzicht in hebt. Sterker nog: we geven u gewoon even een seintje als er zaken zijn die uw aandacht verdienen. Heel persoonlijk!

Kwaliteit voorop, scherp geprijsd

Door slim toepassen van automatisering worden veel gegevens al automatisch vastgelegd en gecontroleerd op juistheid. Dit draagt bij aan de hoge mate van kwaliteit waar wij voor staan. Het is ook nog eens erg efficiënt, waardoor uw eigen afdeling administratie op afstand bij Arjan Vos Business Solutions qua prijs kan concurreren met een eigen medewerker. Daarbij werkt u vertrouwd samen met uw vaste contactpersoon, die uw bedrijf door en door kent, zodat u altijd snel kunt schakelen. En dat kan ook ’s avonds aan de keukentafel! Uw fiscale aangiften verzorgen wij tijdig en vakkundig.

Niet alleen financiele administratie

Waarschijnlijk heeft u net als andere ondernemers niet alleen behoefte aan financiële informatie. De eigenaar van een groothandel zal bijvoorbeeld ook willen weten of de klantorders op tijd worden uitgeleverd, de status van inkooporders kunnen volgen, hoe efficiënt de logistieke processen zijn, etc. Bij dit soort vraagstukken wordt onze toegevoegde waarde pas echt goed zichtbaar. Wij helpen u om dit soort zaken op een eenvoudige manier te meten vanuit uw administratie. Want meten = weten. En weten stelt u in staat om continu te werken aan verbetering. U ziet snel wat de resultaten zijn van de acties die u onderneemt.

  • Altijd de cijfers die u wilt zien
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Verzekerd van kennis en kwaliteit
  • Optimale procesondersteuning
  • Vooruitstrevende software
  • Gecertificeerde beveiliging
  • Vaste lage prijs
  • Geen aparte factuur voor kleine vragen